A Mester

Üdvözlöm weboldalunkon!

Halmágyi János vagyok, a Főnix Ékszer ötvösmestere.

Közel 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az ékszerkészítés terülén.

40 év tudását hoztam magammal Kolozsvárról, mikor 1993-ban családommal Veszprémbe költöztem, és itt folytattam tovább az ötvös szakmát, családi vállakozásban, feleségem és fiaim segítségével.

Gyermekeim mára eltanulták az ékszer készítés minden csinját-bínját, és már ők is ötvös mesterként segítik munkámat és viszik tovább ezt  szép hivatást.

 

“Büszkék vagyunk jó hírnevünkre és szakmai tapasztalatunkra. Szeretjük a kihívásokat, és igyekszünk munkánkkal a vásárlók igényeinek megfelelni, és  az egyedi ötlteteket is megvalósítani”

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ékszerről van szó!

Halmágyi János

 • Vadászékszerek »

  Gondosan elkészített vadászékszereink segítségével, büszkén viselheti vadászsikerei gyümölcsét. Keressen minket bizalommal!

 • Ékszer felújítás »

  Elhasználódott, megkopott ékszereit gondosan felújítjuk és megtisztítjuk, hogy újra úgy tudjon Örülni nekik, mint új korukban!

 • Ékszerjavítás »

  Törött ékszereit is megjavítjuk, egyben meg is tisztítjuk és ellátjuk Önt tanácsokkal, hogy minél tovább tarthassa tisztán kedvenc ékszereit.

 • Kőfoglalás »

  Drágakövek és kristályok ékszerbe foglalásával is foglalkozunk. Kedvenc ékszeréből elvesztek a kövek? Keressen fel minket és segítünk pótolni!

 • Egyedi ékszerek készítése »

  Ékszer készítés: Katalógusainkból több száz arany és ezüst ékszer közül válogathat, de egyedi elképzeléseivel is keressen minket bizalommal!    

 • Törtarany felvásárlás »

  Váltsa készpénzre megunt, törött vagy javíthatatlan arany ékszereit! Ékszer készítés, vagy vásárlás esetén szintén be tudjuk Önnek számítani sérült ékszereit.  

 • Ékszer tisztítás, polírozás »

  Segítünk elszíneződött, karcolódott ékszerein. Igény szerint kitisztítjuk, polírozzuk a szennyeződött részeket, szükség esetén: aranyozzuk, ezüstözzük, ródiumozzuk.

 • Vésés, Gravírozás »

  Névvel, monogrammal vagy esetleg egy egyedi mintával szeretne ellátni ékszerét vagy ezüst, arany tárgyait? Segítünk Önnek egyedivé varázsolni ékszereit vagy egyéb fémtárgyait!